2-4 személyes

Mosaic 500 Pro Úszómedence

Professzionális termékek

A szépség és technológia összhangja

Ez az ellipszis formájú a szép és tágas úszómedence az úszni vágyók és a wellness szerelmeseinek igényét is kielégíti, ugyanis ebben a medencében egy térbe kerül az úszómedence és a masszázsmedence. A Hydropool Mozaikos úszómedencék ötvözik a mozaik az időtálló díszítő és burkolótechnológiáját a legmodernebb technikai újításokkal, aminek eredménye: egy gyorsan installálható, kompakt úszómedence, amely teljesen készre szerelve és burkolva érkezik és akár 2 nap alatt üzembe helyezhető.

Ajánlatkérés

A Hydropool Mozaikos medencék különlegessége, hogy speciális technológiával gyárban készülnek, minek eredményeképpen medencéink az építkezés utolsó fázisában kerülhetnek a beépítés helyszínére, ami rengeteg időt, energiát és pénzt takarít meg tulajdonosának.

A Hydropool mozaik medencék másik óriási előnye az, hogy a vasbetonból épített és helyszínen burkolt medencékkel ellentétben hőszigetelésük kiváló, így gazdaságosan üzemeltethetőek.
Kompakt szerkezetük miatt karbantartásuk egyszerű, könnyen hozzáférhető.

A közösségi használatra szánt professzionális medencék felé támasztott egészségügyi és használati elvárás jóval magasabb, mint azoknál a termékeknél, amit otthon, családi körülmények között használnak. Nem csak vízkezelésükben térnek el a lakossági medencéktől, hanem teljes kialakításukban és a vezérlésüket tekintve is. Egy vendéglátónak, vagy üzemeltetőnek azon túl, hogy meg kell felelnie az ÁNTSz előírásainak, igen fontos, hogy az üzemeltetett medence minél kevesebb karbantartással, nagy megbízhatósággal működjön. A Hydropool professzionális medencéi a lakossági medencékkel szemben nem rendelkeznek látványos peremszerelt elektronikus vezérléssel, audió rendszerrel, és a vendégek számára nem hozzáférhető a medence vízhőmérséklet beállítása, melynek hektikus szabályozásával jelentős költségnövekedést okozhatnak a használók. Professzionális medencéink ezzel szemben pneumatikus, vagy időkapcsolós vezérlésűek, a víz fűtése lehet elektromos, vagy csatlakoztatható az épület fűtési rendszerére hőcserélővel.

A Hydropool közösségi medencéi rendelkeznek az ANTSz által kiállított engedéllyel.

Elsődleges célunk Ügyfeleink maximális elégedettsége. Kivitelezéseink minőségét egyéni és közösségi környezetben ügyfeleink elégedettsége tanúsítja. Ismerje meg teljes kínálatunkat és személyre szabott ajánlatainkat: vegye fel a kapcsolatot ügyfélszolgálatunkkal.

Ülőhelyek száma: 2-4 személy
Szűrőrendszer: Professzionális homokszűrő
Pumpa: Nagyteljesítményű vízpumparendszer
Vízfűtés: Nagyteljesítményű fűtőelem
Medencehéj szigetelés: Hőszigetelt medencetest
Világítás: Víz alatti biztonsági LED-világítás
Zajtalan levegődúsítás szabályozó
Felszíntisztító

A medencehéj méretei: 248 cm x 239 cm x 143 cm
Súly üresen: 685kg
Súly feltöltve: 14 685 kg
Űrtartalom: 14 000 liter

Hidroterápia
Fűthető levegő masszázs

Vízkezelés
ANTSz előírásoknak megfelelő közösségi homokszűrő
Automata fertőtlenítő
ClearAqua (automatizált vízminőség analizáló és vegyszeradagoló berendezés)

Vezérlés
Távoli vezérlés

  • Aromaterápiás olajak
  • Rozsdamentes acél biztonsági korlát (csak süllyesztett modellhez)
  • Medenceporszívó
  • Automata öblítő szelep homokszűrőhöz
  • Gépészet távoli elhelyezés
  • Rozsdamentes aknafedél süllyesztett medencékhez
  • Induló vegyszercsomag
  • Aquafitness csomag

Medencehéj színek:

Burkolat színek:

Mosaic 500 Pro Úszómedence képgaléria