A Hydropoolról

BÁRCSAK A HÁZAT IS ÍGY KITAKARÍTANÁ….

Minél kevesebb időt tölt karbantartással, annál több jut pihenésre és a kevés szabadidő élvezetére! A Hydropool masszázsmedencék saját vízpumpáik segítségével eresztik le a vizet, ráadásul nem is akármilyen tempóban! A gyorsleeresztő és öntisztító rendszer kényelmét megtapasztalva Ön minden bizonnyal így sóhajt majd fel: bárcsak minden ilyen egyszerű lenne az életben!

01_hydroA Hydropool története 1980-ban kezdődött, s mára a világ egyik legnagyobb masszázsmedence és úszómedence gyártójává és kereskedőjévé vált. Hírnevét a szabadalmaztatott Hydropool Öntisztító Technológiának és számos olimpikon és élsportoló által is használt Aquatrainer úszómedencéknek köszönheti. A Hydropool büszke, hogy medencéit a világ legenergiatakarékosabb medencéinek tervezi. Környezettudatos vállalásával a világ első karbon semleges masszázs- és úszómedencéit hozta létre és ügyfelei részére is lehetővé teszi, hogy semlegesíthessék ökológiai lábnyomukat. Dupla hőcsapda szigetelésével különlegesen alacsony üzemeltetési költséget biztosít.

Magyarországon 2003 óta folyamatos márkaképviselettel rendelkezünk, 2008 óta csillaghegyi bemutatótermünkben masszázsmedencék, úszómedencék, szaunák és kiegészítőik széles kínálatát találja. Legyen szó a termékeinkről, tanácsadásról vagy terméktámogatásról, munkatársainktól kiváló kiszolgálást és a legnagyobb iparági tapasztalatot várhatja el.

Célunk mindig a legkiválóbb medencegyártó és fejlesztőként élen járni. Az iparág legkiválóbb embereivel dolgozunk együtt, akikben megvan a szenvedély, elhivatottság és tudás, hogy a vevői elégedettséget biztosítsák minden nap.

uszomedence0150 országban vagyunk jelen. Minden nemzetközi szabványnak megfelelünk. Egyedülálló Öntisztító Rendszerünk és Dupla Hőcsapda hőszigetelésünk lehetővé tette, hogy úszó- és masszázsmedence gyártóként elsőként feleljünk meg a szigorú CEC (Kaliforniai Energia Bizottság) energiahatékonysági követelményeinek.

Az elmúlt 35 év során a Hydropool soha felül nem múlt elismerésre tett szert világszerte azzal, hogy lefektette a masszázsmedence-iparág alapjait. Kiemelkedő számú kitüntetést és díjat tudhatunk magunkénak az iparágban.

A Hydropool medencéket úgy építjük, hogy kiállják az idő próbáját, így kiemelkedőgaranciát tudunk biztosítani medencéinkre. Országos szervízhálózatunkkal és az egész világra kiterjedő 10 év / 3 év Hydropool garanciával állunk Ügyfeleink rendelkezésére.

LEGFőBB CÉLUNK ÜGYFELEINK ELÉGEDETTSÉGE.

Egy vállalat, melyben megbízhat. Ott állunk minden, 1980 óta gyártott medencénk mögött, 35 év tapasztalatával, elkötelezve magunkat ügyfeleink iránt kiváló vevőszolgálatunkkal is. A vevői elégedettség olyan elképesztő mértékűre nőtte ki magát, hogy évi 25% referenciált üzletet generál.

A Hydropool Medencéi

A Hydropool Öntisztító Medencéi a szabadalmaztatott Öntisztító szűrőrendszeren kívül számos praktikus kényelmi funkcóval vannak ellátva, melyek segítségével kényelmesebbé teszik medencetulajdonosok mindennapjait, megkönnyítik a karbantartást.

Leeresztésük a beépített fenékszívó segítségével gyerekjáték. Ezeknél a modelleknél nem a hagyományos gravitációs módon (kinyitunk egy csapot, amin pár óra alatt folyik ki a víz) engedhetjük ki a vizet, hanem a medence saját vízpumpája segítségével üríti ki a medencét.

A Hydropool Serenity és Öntisztító masszázsmedencék, Öntisztító Úszómedencék mindegyike különleges hőszigeteléssel van ellátva. A Hydropool „Dupla hőcsapda” hőszigetelése egy olyan kettős szigetelés, ami a világ egyik legenergiatakarékosabb medencéjévé tette a Hydropool medencéket. A medencék saját gépészetük által használt hulladék hőjükkel szigetelnek. Hő tartásuk rendkívül jó, így kevesebb energiát használnak fel a fűtésre, és tovább tartják melegen a vizet. Így energiát takaríthatunk meg.

A Hydropool környezetvédelem és az energiatudatosság elkötelezett híve. A Hydropool medencék bármilyen alternatív energiaforrásra csatlakoztathatók.

Ha többet szeretne tudni a Hydropool medencékről, kérdezzen tőlünk!