Medence és szauna házikók

Szaunák - Medenceházikók

Kerti paradicsom

Új fogalom a wellness terén! Fedezze fel az előnyeit a szauna és masszázsmedence e tökéletes egységének. A medence és a szauna, tökéletesen kiegészítik egymást, a házikó napellenzője pedig lehetővé teszi, hogy kellemes pihentető perceket töltsünk el kis wellness központunk előtt, gyönyörköve a természetben.

Ajánlatkérés

A finn hagyomány szerint a szauna szent hely, ahol mindennek fából kell lennie. A szaunáink alapanyaga skandináv országokból származó válogatott minőségű fa. Az északi zord éghajlat miatt az innen származó fák nagyon sűrű szerkezetűek, így hosszú távon is megőrzik stabilitásukat.

A masszív gerendákból épített házikó időjárásálló, bármilyen típusú tető illeszthető hozzá mint pl. a zsindely, pala vagy cserép. A kínálatunkban található finn luc burkolatot kizárólag a 70 évnél idősebb egyedekből gyártjuk, amit folyamatos megfigyelés alatt, ellenőrzött minőségi követelményeknek megfelelően dolgozunk fel.

A szaunakabinokat úgy tervezzük, hogy illeszkedjen az Ön elképzeléséhez, környezetéhez. Az Ön kívánságainak legmegfelelőbb kiegészítőket, dekorációkat használjuk.
A szaunák hatékony szaunakályhákkal vannak felszerelve, amelyek a jelenlegi technológia élvonalában járnak, így Ön minden igényt kielégítve tudja programozni a szauna hőjét, akár időre is.

Különleges hőtároló kályhánknak köszönhetően a szaunakályha használaton kívül a lehető legkevesebb energiafelhasználással üzemel, és a kályhában felgyülemlett hőt addig tárolja, amíg a teteje felemelésével ki nem engedjük azt. Ezzel a módszerrel szaunánk pillanatok alatt felfűthető, és energiát takarítunk meg.
Elsődleges célunk Ügyfeleink maximális elégedettsége. Kivitelezéseink minőségét egyéni és közösségi környezetben ügyfeleink elégedettsége tanúsítja. Ismerje meg teljes kínálatunkat és személyre szabott ajánlatainkat: vegye fel a kapcsolatot ügyfélszolgálatunkkal.

Ülőhelyek száma: 4-6 fő
Szauna típusa: Finn, infra, kombi
Alapanyag: Északi lucfenyő
Méretek: 235x 430x 280 cm

Méretek
Egyedi méretben is rendelhető
3D látványtervezés

Szigetelés
Blokk elem
Szigetelt kivitel

Fűtés
Hőtároló kályha
Elektromos kályhák
Fatüzelésű kályhák
Infra sugárzók

Alapanyag
Csomómentes luc
Thermo-wood nyár
Rezgő nyár
Kanadai cörös cédrus

4 színű fényterápia
csillagos égbolt led világítás
ledek választott színben bárhova beépíthető
ergonómikus pihenőpad
CD- rádió beépítés 2 hangszóróval
padok alatti világítás
só fal beépítés
só oszlopok
választható ablakok, ajtók
vészcsengő kialakítás
szauna aroma
hőmérő / hygrométer
mozgássérült szauna ajtó

Medencehéj színek:

Cédrus

Cédrus

Burkolat színek:

Medence és szauna házikók képgaléria