iCommand Távvezérlés

A MEDENCE VEZÉRLÉSE OKOSTELEFONNAL

Az iCommand, vezeték nélküli okostelefon alkalmazás lehetővé teszi, hogy otthonában belülről vagy a világon bárhonnan vezérelve napirendjéhez igazítsa medencéje vízkezelését, tisztítási ciklusait, hőmérsékletét, hogy a fürdőzéskor a legideálisabb élményben legyen része.

Minden Hydropool úszó-, és masszázsmedencéhez rendelhető ez a nagyszerű, 21. századi távvezérlő. Az iCommand kiegészítővel Ön az internetre csatlakoztathatja medencéjét, és a világon bárhonnan tájékozódhat annak állapotáról, iCommandszabályozhatja azt okostelefonja, vagy tabletje képernyőjéről. Segítségével még gazdaságosabbá tehető medencéje működése, okoskészülékéről még több beállítással szabhatja testre medencéje működését, mint a peremszerelt vezérlőről. Elengedhetetlen kiegészítő ez a nyaralókban elhelyezett medencék esetében, hiszen indulás előtt felfűthetjük medencénket az érkezésünk idejére, vagy távollétünkben beállíthatjuk a vízkezelést.

Az iCommand használatához a medence WiFi lefedettséggel kell rendelkezzen. Az iCommand nem minden routerrel működik együtt. A részletes használati utasítást itt tekintheti meg.