2 személyes

Hydropool Serenity 2 Special Edition

Serenity Masszázsmedencék

Kettesben

A Hydropool Serenity 2 Special Edition Masszázsmedence két kényelmes fekvőhellyel van ellátva. A bensőséges beszélgetések és a teljes ellazulás színtere. Kis mérete miatt a legszűkebb helyekre is könnyedén telepíthető.

Ajánlatkérés

Serenity Masszázsmedence modellek a kényelem, a minőség és a gazdaságosság képviselői. Magas alapfelszereltség és kényelmes kialakítás jellemzi őket. Az ergonomikus tervezés, a test kényelmét és a lebegésmentes fürdőzést szolgálja.

A Versa Masszázs rendszer a maga nemében egyedi hidroterápiát nyújt otthonában, teljes testmasszázst biztosítva. A Serenity jakuzzik számtalan különböző fúvókával vannak felszerelve, melyek lehetővé teszik a személyre szabható masszázst és medencéje teljes kihasználását.

Minden egyes medencehéj kézzel készül, hogy Önnek a minőségi kényelem, biztonság és sokoldalúság élményét nyújthassuk.

Serenity medencéink modern, peremszerelt elektronikus érintőgombos vezérlése lehetővé teszi a lehető legegyszerűbb medencekezelést. A víz optimális tisztítását a nagy szűrőképességű felszíntisztító látja el. A Hydropool Masszázsmedencéket az egyedülálló Dupla Hőcsapda hőszigeteléssel és a 10 centiméter vastag Hőcsapda termotetővel szektor legenergiatakarékosabb medencéinek terveztük. Győződjön meg róla saját szemével!

Elsődleges célunk Ügyfeleink maximális elégedettsége. Kivitelezéseink minőségét egyéni és közösségi környezetben ügyfeleink elégedettsége tanúsítja. Ismerje meg teljes kínálatunkat és személyre szabott ajánlatainkat: vegye fel a kapcsolatot ügyfélszolgálatunkkal.

Méretkategória: közepes
Férőhelyek: 2 személy
Szűrőrendszer: hagyományos tisztítórendszerű
Vízfűtés: 3 kW
Medencehéj szigetelés: Dupla Hőcsapda szigetelés
Leeresztés: gravitációs

A medencehéj méretei: 210 cm x 120 cm
Magasság: 74 cm (+/- 1 cm)
Súly üresen: 240 kg
Súly feltöltve: 875 kg
Űrtartalom: 635 liter

– Biztonsági világítás
– Automata víztisztítás (ózon)
– Fejpárnák

– Biztonsági zárral ellátott hőzáró tető
– Kétfokú univerzális gondozásmentes lépcső
– Tetőmozgató / Tetőtartó

Medencehéj színek:

Úsztatott fa gondozásmentes

Úsztatott fa gondozásmentes

Burkolat színek:

Ezüstös márvány

Ezüstös márvány

Hydropool Serenity 2 Special Edition képgaléria