élmény

Hydropool 12 SE AquaPlay Úszómedence

Öntisztító Úszómedencék

Élménymedence kompromisszumok nélkül!

Igazi multifunkciós családi élménymedence! A 12’ SE AquaPlay ellenáramoltatós úszómedence nagyszerű előnye, hogy amíg a gyerekek játszanak, pancsolnak vagy sportolnak, a szülők kényelmesen napozhatnak a három komfortos masszázsfotel egyikében, melyből az egyikben szinte elfekve élvezhetik a napfürdőzést. Az akril úszómedence feneke csúszásmentes, így számos vízi tornagyakorlat biztonságosan végezhető benne. Öt darab világító vízesés teszi a fürdőzést még hangulatosabbá. Ha kicsi a kertje vagy a fürdője, de mégsem szeretne kompromisszumokat kötni, akkor a 12’ SE AquaPlay medence a legjobb választás! És az árát is szeretni fogja!

Ajánlatkérés

 A klasszikus épített, vagy készhéjú úszómedencék fűtése és állandó hőmérsékleten való tartása anyagilag igen megterhelő, mert nem, vagy alig hőszigetelt medencetest és a nagy víztömeg óriási energiát igényel. A végeredmény általában az, hogy a tulajdonosok kizárólag nyáron, nagy melegben használják, vagy beltérben nagyon magas üzemeltetési (páramentesítés és fűtési) költségek mellett. Az ilyen úszómedencék gépészete legtöbbször nehezen hozzáférhető, karbantartásuk körülményes és drága.

A Hydropool Ellenáramoltatós Úszómedencével Önnek nem kell kompromisszumokat kötnie! Sőt! Egyszerre élvezheti egy úszómedence és egy masszázsmedence előnyeit. A Hydropool Ellenáramoltatós Úszómedencéje egy olyan kompakt rendszer, ami élvezeti értékén felül kiváló hőszigetelésének és a kisebb víztömegnek köszönhetően gazdaságosan üzemeltethető, gyorsan és egyszerűen telepíthető, karbantartás céljából könnyedén hozzáférhető akár kültéren, akár beltéren, télen vagy nyáron használja. Az ellenáramoltató rendszer, mellyel medencéinket felszereltük, 2 egymástól független és modulálható vízpumpából áll, teljesítményétől függően kitűnően alkalmas edzés jellegű úszásra, családi pancsolásra, vagy az egyre népszerűbb aquafitnesz gyakorlására. Masszázsfotelei a szabadalmaztatott Versa Masszázsrendszernek köszönhetően személyre szabható teljes testmasszázsban részesítik.

A Hydropool kivételes figyelmet fordít környezetünk megóvására és az alacsony üzemeltetési költségekre. Egy ún. elkerülő hurok megrendelésével minden medencénk csatlakoztatható bármely alternatív fűtési megoldásba.

Elsődleges célunk Ügyfeleink maximális elégedettsége. Kivitelezéseink minőségét otthoni és közösségi környezetben ügyfeleink elégedettsége tanúsítja. Ismerje meg teljes kínálatunkat és személyre szabott ajánlatainkat: vegye fel a kapcsolatot ügyfélszolgálatunkkal.

Férőhelyek: 4 fő
Vízkezelés: hagyományos tisztítórendszerű, felszíntisztítóval
Vízfűtés: 3 kW vagy hőcserélővel
Medencehéj szigetelés: Hőcsapda vagy Dupla Hőcsapda szigetelés
Leeresztés:gravitációs

A medencetest méretei: 381 cm x 236,2 cm
Magasság: 124,6 cm (+/-1 cm)
Űrtartalom: 5635 liter
Súly üresen: 900 kg
Súly feltöltve: 6535 kg

Fitnesz & szórakozás
– Evező készlet
– Aquafitnesz csomag
– Rozsdamentes acél edzőrúd több méretben
– iCommand távvezérlés

Vízkezelés
– EZ-Ultra Ózongenerátor
– ClearAqua (automatizált vízminőség ellenőrző és tisztítószeradagoló)

Háromfokú cédrusfa lépcső
Négyfokú univerzális lépcső
4 részes biztonsági termotető (A lebegőtetőt az alapár tartalmazza)

Medencehéj színek:

Eszpresszó gondozásmentes

Eszpresszó gondozásmentes

Burkolat színek:

Ezüstös márvány

Ezüstös márvány

Hydropool 12 SE AquaPlay Úszómedence képgaléria