Beltéri és kültéri szaunák

Szaunák - Medenceházikók

Minden igényt kielégítve

A szauna egész évben a tökéletes ellazulást és wellness élményét biztosítja számunkra otthonunkban. Termékeinket finn szakemberekkel szoros együttműködésben fejlesztettük ki, annak érdekében hogy Önnek az eredeti finn szauna élményét nyújthassuk át. A finn hagyomány szerint a szauna szent hely, ahol mindennek fából kell lennie. A szaunáink alapanyaga skandináv országokból származó válogatott minőségű faanyag. Az északi zord éghajlat miatt az innen származó fák nagyon sűrű szerkezetűek, így hosszú távon is megőrzik stabilitásukat.

Ajánlatkérés

A szauna kabinokat mindenki számára kizárólag egyedi méretre gyártjuk, a finn hagyományoknak megfelelően. A szaunák fűtését személyre szabottan alakítjuk ki, akár az infra szaunákat részesíti előnyben, akár a finnszauna szerelmese.

A kabinokat úgy tervezzük, hogy illeszkedjen az Ön elképzeléséhez, környezetéhez. Az Ön kívánságainak legmegfelelőbb kiegészítőket, dekorációkat használjuk.
A szaunák hatékony szaunakályhákkal vannak felszerelve, amelyek a jelenlegi technológia élvonalában járnak, így Ön minden igényt kielégítve tudja programozni a szauna hőjét, akár időre is.

Elsődleges célunk Ügyfeleink maximális elégedettsége. Kivitelezéseink minőségét egyéni és közösségi környezetben ügyfeleink elégedettsége tanúsítja. Ismerje meg teljes kínálatunkat és személyre szabott ajánlatainkat: vegye fel a kapcsolatot ügyfélszolgálatunkkal.

Szauna típusa: Finn, infra, kombi
Alapanyag: választható
Méretek: választható

Méretek
Egyedi méretben rendelhető
3D látványtervezés

Szigetelés
Blokk elem
Szigetelt kivitel

Fűtés
Hőtároló kályha
Elektromos kályhák
Fatüzelésű kályhák
Infra sugárzók

Alapanyag
Északi luc
Csomómentes luc
Thermo-wood nyár
Rezgő nyár
Kanadai cörös cédrus

4 színű fényterápia
Csillagos égbolt led világítás
Ledek választott színben bárhova beépíthető
Ergonómikus pihenőpad
CD- rádió beépítés 2 hangszóróval
Padok alatti világítás
Só fal beépítés
Só oszlopok
Választható ablakok, ajtók
Vészcsengő kialakítás
Szauna aroma
Hőmérő / Hygrométer
Mozgássérült szauna ajtó

Medencehéj színek:

Burkolat színek:

Beltéri és kültéri szaunák képgaléria